Cookies

Antero AB använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Stäng
<
>

Kommande resa

Rekreationsresa till Kreta
Hösten 2018: 6-20 oktober
Våra resor  

Våra kunder tycker

Våra kundundersökningar

En viktig del av vårt arbete bygger på att så långt som möjligt anpassa våra program så att våra kunder skall trivas hos oss och vilja komma tillbaka.

Under de första dagarna har vi alltid ett samtal med var och en. Då ber vi varje gäst att spontant beskriva vad man har för förväntningar på oss som arrangör och i de fall sjukgymnastik har bokats frågar vi också vad man vill uppnå med rehabiliteringen. Inledningsvis lägger vi också stor vikt vid att se till att allt i rummet/lägenheten och på anläggningen fungerar bra.

Under hela resan finns vår reseledare tillgänglig för att följa upp och hjälpa till så att varje person kan ha det så bra som det bara är möjligt.

Medlemmar berättar om resan med Antero AB

"Allt var kanonbra och vi är jättenöjda!"

pic

Jag och min fästmö Anneli var med på en resa med Antero AB till Kreta och Eria hösten 2017. Anneli blev faktiskt min fästmö under resan eftersom vi passade på att förlova oss då!

Vi tycker att hela arrangemanget, hotellet och omgivningen var kanonbra och vi är jättenöjda. Vi valde själva vilka utflykter vi ville delta i och åkte själva på lite egna resor. Men de utflykter vi deltog i och som arrangerades för gruppen var jättebra. Vi använde gymmet och den uppvärmda poolen flitigt så det blev bra träning för oss båda.

Att hotellet har egen buss gör att det är smidigt att ta sig runt på ön och att chaufförerna kör lugnt och fint är ett extra plus. Hotellet är bekvämt, rent, snyggt och trevligt. Maten är bra och personalen bjuder verkligen på sig själva så vi rekommenderar er som behöver ha ett väl fungerande hotell att boka en resa med Antero!

Robert Wilhelmsson

"Kerstin har inte lämnat något åt slumpen""

pic

Göran och Mona Lisa Bergman i Uppsala

Den 27 september 2014 lämnade vi hösten i Sverige för en rehab/rekreationsresa till Kreta.

Researrangör var Antero AB men Kerstin Karlstedt i spetsen. Vi hade tidigt i våras blivit erbjudna att följa med på denna resa av Brukarassistans Uppland AB, som är det företag i Uppsala som håller Göran (min make) med personliga assistenter.

Vi var ett stort gäng med brukare, anhöriga, assistenter och personal som förväntansfulla möttes på Arlanda. Resandet med rullstolsburna personer är ett litet äventyr i sig men till slut var vi alla ombord. Väl framkomna till Eria Resort stod hela personalen och hälsade oss välkomna och såg till att vi fick våra rum. Hotellet är ganska litet, vilket är en fördel när man har ett funktionshinder det är nära till allt. Alla typer av hjälpmedel fanns till förfogande mot en avgift.

Hotellet har dessutom rullstolsanpassade bussar som tagit oss till och från flygplatsen och till utflyktsmålen. Vi har haft 2 veckor av sol, bad, utflykter trevlig samvaro med övriga gäster och personal. Man har verkligen ansträngt sig för att se till att utflyktsmålen varit handikappanpassade. Vi har varit på shoppingtur inne i Chania, solnedgångstittande, olivoljetillverkningsfabrik uppe i bergen.

Allt detta har varit möjligt tack vare att Kerstin inte lämnat något åt slumpen utan sett till att inget har gått fel. Att vi sedan träffat människor i samma situation som vi och som vi haft många fina samtal med är ju bonus.

Med andra ord: Vi vill tacka Kerstin för att hon tagit så väl hand om oss alla och får ni chansen att resa med Antero AB så gör det!

"Det här är den bästa rehabilitering jag varit på!"

pic

Den rehabiliteringsresa som Antero arrangerade på Hotel Oasis Islantilla i Spanien under hösten 2006 för reumatiker var den absolut bästa jag varit på och jag har varit på sammanlagt sju resor!

Personalen var toppen och Ulrika, min sjukgymnast, gjorde ett toppenjobb. Hon hjälpte mig att jag ökade rörligheten i bröstryggen så att jag nu kan andas bättre. Hon vågade ta i lagom mycket och hennes träning med physiorullen var suverän. Träningen med physiorullen var så effektiv att jag har köpte en egen som jag nu tränar på hemma. Och Annelie som var rehab assistent var jätteduktig och inspirerande som ledare!

Att vara på ett så pass stort hotell tycker jag fungerade bra. Man kunde både umgås med de andra i gruppen när man vill det och man kunde vara anonym om man så ville. Hotellmiljön med andra gäster gjorde också att man kände sig mer som en ”vanlig gäst” och mindre som patient. Det innebar att vi inte pratade så mycket om sjukdomar som man kanske gör om man är på ett ställe där alla har en kronisk sjukdom.

Hotellet var jättebra, rummen var trevliga, träningslokalerna var välutrustade det fanns allt man behövde på hotellet och i området. Den långa stranden som låg alldeles vid hotellet var suverän. När man inte tränade på hotellområdet fanns bra promenadvägar så jag gick långa promenader längs stranden med stavarna.

Det enda jag egentligen vill anmärka på var maten. Det fanns för mycket att välja på och den var för god! Jag ger Antero betyget fem stjärnor av fem möjliga!

Hans Modigh